Слънцезащтна грижа
SUN CARE


UV защита, подхранване

Vitalfan Sun Източник на бета-каротен с естествен произход

Подготовка
Подготвя кожата за излагане на слънце Хранителна добавка Опаковка достатъчна за 1 месец За да бъде красивата кожа добре подготвена за излагане на слънце и способна да запази младостта си, е задължително тя да бъде добре хидратирана и защитена от вредното въздействие на свободните радикали, чиито причинител са UV лъчите. VITALFAN SOLAIRE съчетава растителни активни съставки и микро-елементи, за да осигури нежност и блясък на кожата.

Вижте пълен списък на съставките

Каротеноидите в бетакаротенът, извлечен от едно водорасло/ Dunaliella salina/, екстрактитеот пипер и моркови, са комбинирани с един антиоксидант - селен, който осигурява защита на клетъчно ниво срещу оксидативните изменения. Omega 6, извлечена от масло от пореч, която евключена в състава, е отговорна за еластичността на кожата.

Указания

По време на хранене, в продължение на минимум 15 дни ПРЕДИ , ПО ВРЕМЕ и СЛЕД излагане излагане на слънце или UV лъчение. За възрастни. Тази хранителна добавка не може да бъде използвана за заместване на храненето, необходимо за поддържане на здравословен начин на живот. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте далеч от деца. Не се препоръчва за бременни жени. Защитата на кожата от слънчевите лъчи е задължителна при излагане. Да се съхранява в проветриви и сухи помещения.